1. طبیبینو
  2. بلاگ
  3. اخبار
  4. طرحواره رهاشدگی

طرحواره رهاشدگی


اخبار


دکتر هایی که این مقاله را تایید کردند

همه ما تا حدی از رها شدن می‌ترسیم، زیرا نمی‌خواهیم بدون حمایت، ارتباط و محافظت به حال خود رها شویم؛ اما اگر احساس کنیم، هر کاری که انجام می‌دهیم در نهایت دیگران ما را ترک می‌کنند چه؟ اگر این افکار و احساسات را در ذهن خود مدام تکرار کنید، دچار «طرحواره رهاشدگی» شده‌اید. این عبارت، توصیف‌کننده مشکل روانشناختی است که به ترس شدید و مکرر از رها شدن و طرد شدن اشاره دارد. این الگوی فکری و رفتاری می‌تواند در نتیجه تجارب آسیب‌زا ناشی از ترک در دوران کودکی، مانند رها شدن جسمی یا عاطفی توسط والدین ایجاد شود. در این مقاله از وبسایت «طبیبی‌نو» به طور کامل در مورد دلایل و درمان تله رهاشدگی صحبت می‌کنیم.

طرحواره رهاشدگی چیست؟

طرحواره رهاشدگی (Abandonment Schema) یکی از 18 طرحواره ناسازگار اولیه (EMS) است. داشتن این طرحواره به این معنی است که دیگران از شما حمایت یا محافظت نمی‌کنند. شما به احتمال زیاد روابطی ناپایدار، غیرقابل اعتماد و غیرقابل پیش بینی دارید. در صورت ابتلا به طرحواره رهاشدگی در رابطه، این احتمال وجود دارد که دچار وابستگی شدید به دیگران شوید یا برای ترس از طرد شدن اصلاً وارد رابطه‌ای نشوید. این موضوع منجر به احساس شدید اضطراب، ناامنی و ناراحتی عاطفی می‌شود. درک علل، نشانه‌ها و بررسی نحوه درمان طرحواره رها شدگی می‌تواند شما از افکار ترسناک در مورد رها شدن در تمامی سنین نجات دهد.

نشانه‌های طرحواره رهاشدگی

افرادی که طرحواره رهاشدگی دارند، نگران این هستند که دیگران آنها را ترک کنند، چه ناخواسته باشد و چه انتخابی! فردی با طرحواره رها شدگی ممکن است نسبت به نشانه‌های ترک شدن هوشیارتر باشد. بدین معنی که انرژی زیادی را برای نظارت بر محیط اطراف و عزیزانش صرف می‌کند. علاوه بر این، این فرد به جای اینکه از این افکار دور شود، یکسری سناریوهای فاجعه آمیز را در ذهن خود ایجاد می‌کند. نشانه‌های این طراحاره به طور خاص در دوران کودکی و بزرگسالی ایجاد می‌شوند که در ادامه به صورت جداگانه به آنها می‌پردازیم:

نشانه‌های طرحواره رهاشدگی در بزرگسالان

علیرغم اینکه بزرگسالان معمولاً در کنترل هیجان خود مهارت بیشتری نسبت به کودکان دارند، اما ممکن است خصوصیاتی مانند حسود بودن یا شخصیتی کنترل کننده داشته باشند. آنها معمولاً برای برقراری ارتباط به اطمینان بیشتری نیاز دارند، زیرا دوست ندارند طرف مقابل آنها را خیلی زود ترک کند. در واقع، شخصی با این طرحواره حتی ممکن است در یک رابطه دچار وسواس شود.

افراد دارای طرحواره رها شدگی ممکن است خود را کم ارزش بدانند. بدین دلیل که حتی در سنین بالا نیز به حمایت نیاز دارند. قابل درک است که افراد دارای طرحواره رها شدگی ممکن است استرس و اضطراب زیادی را احساس کنند. با این حال، ممکن است رفتارها ناسالمی را مانند خودگویی منفی (حرف زدن با خود) و استفاده از مواد اعتیاد آور یا پرخوری برای راحتی و تسکین انجام دهند.

نشانه‌های طرحواره رهاشدگی در کودکان

کودکان نسبت به بزرگسالان مهارت کمتری در کنترل احساسات خود دارند. علائم طرحواره رها شدگی در کودکان شامل الگوهای فکری، احساسی و رفتاری هستند. این کودکان ممکن است نشانه‌هایی مانند اضطراب، بی‌قراری، آرام نبودن و گریه کردن را از خود بروز دهند.

کودکان دارای طرحواره رها شدگی ممکن است تمرکز لازم را در مدرسه نداشته باشند و به دلیل استرس و اضطراب مزمن دچار بیماری شوند. شناخت این نشانه‌ها برای مداخله زودهنگام بسیار مهم است و به کودکان کمک می‌کند مکانیسم‌های مقابله‌ای سالم‌تر و الگوهای شناختی سازگارتری را در پیش بگیرند تا در بزرگسالی مشکلات کمتری را تجربه کنند.

دلایل بروز طرحواره رهاشدگی چیست؟

طرحواره رهاشدگی در دوران کودکی به دلیل نیاز برآورده نشده برای حمایت، ارتباط و محافظت ایجاد می‌شود. با این حال، اینکه چرا این نیاز برآورده نمی‌شود، می‌تواند به دلایل مختلفی مربوط باشد. به عنوان مثال، ممکن است این مشکل زمانی اتفاق بیفتد که نیازهای مراقبتی کودک در سنین پایین برآورده نمی‌شود.

والدین به فرزندان خود بی‌توجهی می‌کنند یا آنها را نادیده می‌گیرند. پدرها و مادرهایی که در بیشتر زمان روز در کنار کودک خود نیستند، به ایجاد این طرحواره دامن می‌زنند. از طرفی، این نوع طرحواره می‌تواند به دلیل مرگ یکی از والدین ایجاد شود. به طور کلی، دلیل طرحواره رهاشدگی اغلب شامل موارد زیر است:

·   ترس کودک از رها شدن ناشی از جدایی و طلاق والدین

·   از دست دادن یکی از اعضای نزدیک خانواده

·   فقدان مداوم حمایت عاطفی، توجه و محبت از سوی والدین

·   غیبت طولانی مدت پدر یا مادر به دلیل کار، مسافرت یا سایر تعهدات

·   اعمال رفتارهای ناهنجار از جمله سوء استفاده فیزیکی، عاطفی یا جنسی

·   تغییر مداوم افراد برای فرزندخواندگی و تاثیرات روحی آن

·   مسائل مربوط به سلامت روان والدین یا مشکلات سوء مصرف مواد آنها

·   دوست داشتن بیش از حد یکی از خواهران یا برادران از سوی والدین

·   بیماری یا بستری طولانی مدت کودک یا والدین در بیمارستان

تاثیرات طرحواره رهاشدگی در زندگی

‌طرحواره رها شدگی می‌تواند عمیقاً زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد و بر رفاه عاطفی و جسمیتان تاثیر منفی بگذارد. افراد مبتلا به این طرحواره اغلب با احساس ناامنی و اضطراب فراگیر دست و پنجه نرم می‌کنند. این ترس می‌تواند منجر به دلبستگی یا وابستگی بیش از حد به افراد، دوستان و اعضای خانواده شود، زیرا آنها دائماً به دنبال اطمینان و تایید هستند. در مقابل، شما ممکن است برای محافظت از خود در برابر رها شدن، «نگرش اجتنابی» نسبت به روابط خود داشته باشید. بدین معنی که اصلاً وارد یک رابطه نمی‌شوید، زیرا از طرد شدن می‌ترسید.

تله رهاشدگی می‌تواند بر عزت نفس و سلامت روان شما تاثیر بگذارد. این باور که شما ارزش عشق ورزیدن را ندارید یا قرار است تنها بمانید، اغلب منجر به احساس افسردگی، تنهایی و بی‌ارزش بودن نسبت به خود شود. این ‌طرحواره همچنین می‌تواند شما را به سمت سوء مصرف مواد بکشاند، زیرا سعی می‌کنید رنج خود را با مواد تسکین دهید. علاوه بر این، ‌طرحواره رها شدگی می‌تواند مانع رشد و موفقیت شخصی شود، زیرا ترس از رها شدن میزان ریسک شما را کم می‌کند؛ بنابراین وجود این طرحواره در روح و روان شما هم از نظر ارتباطی و شغلی تاثیر منفی دارد.

طرحواره رهاشدگی چگونه درمان می‌شود؟

راه درمان طرحواره رهاشدگی از طریق مراجعه به روانشناس، مطالعه کتاب و منابع خودیاری انجام خواهد بود. شما می‌توانید روی توسعه مهارت‌های سالم و ایجاد انعطاف پذیری در برابر احساس رها شدن کار کنید. این موضوع ممکن است شامل یادگیری مهارت‌های ارتباطی سالم، تعیین مرزها و تمرین مراقبت از خود باشد. همچنین درک این نکته مهم است که درمان طرحواره رهاشدگی یک فرآیند چند مرحله‌ای و یک شبه بهبود پیدا نمی‌کند. برای غلبه بر آن به زمان و تلاش نیاز باشد. با این حال، با حمایت و منابع مناسب می‌توانید بر ترس از رها شدن غلبه کنید و زندگی سالم‌تر و رضایت‌ بخش‌تری داشته باشید. در ادامه به راه‌های درمان تله رهاشدگی می‌پردازیم:

تکنیک‌های شناختی- رفتاری

تکنیک‌های شناختی-رفتاری (CBT) یک جزء حیاتی در درمان طرحواره رهاشدگی است. این شامل شناسایی و به چالش کشیدن باورهای غیرمنطقی و تحریف‌های شناختی مرتبط با رها شدن است، مانند این تصور که شما ذاتا دوست داشتنی نیستید یا روابط نزدیکتان با دیگران ناگزیر محکوم به فنا هستند. شما از طریق این فرآیند یاد می‌گیرد که این افکار تحریف ‌شده را با افکار متعادل‌تر و واقعی‌تر جایگزین کنید و تأثیر عاطفی طرحواره را کاهش دهید.

طرحواره درمانی

طرحواره درمانی شکلی از روان درمانی است که هدف آن کمک به افراد برای غلبه بر الگوهای فکری و رفتارهای ناسازگار است. شما در طرحواره درمانی با یک درمانگر که در روانشناسی تخصص دارد کار می‌کنید تا طرحواره خود را شناسایی کنید و آن را آرام آرام کنار بگذارید. همچنین تجربیات اولیه و رویدادهای دوران کودکی که ممکن است در شکل گیری این طرحواره نقش داشته باشند، توسط درمانگر مورد بررسی قرار می‌گیرند.

سپس مکانیسم‌ها و رفتارهای مقابله‌ای سالم و جدیدی را می‌آموزید تا جایگزین الگوهای منفی شما شوند. درمانگر همچنین ممکن است از تکنیک‌هایی مانند تجسم، ایفای نقش و ذهن آگاهی برای کمک به شما برای به چالش کشیدن و تغییر افکار و احساسات منفی مرتبط با طرحواره رهاشدگی استفاده کنید. با درمان توسط متخصص می‌توانید اضطراب خود را کاهش دهید و روابط خود با دیگران را بهبود بخشید.

درمانگر از تکنیک‌های شناختی، تکنیک‌های تجربی، شکستن الگوی رفتاری و رابطه درمانی استفاده می‌کند. تاکید درمانگر بر کار تجربی از جمله کار تصویرسازی و بازنویسی تصویر در مرحله تغییر است. علاوه بر این، سایر تکنیک‌های تجربی در مرحله تغییر از جمله نقش آفرینی و تکنیک صندلی خالی نیز در دستور کار قرار می‌گیرند. به طور کلی، طرحواره درمانی یک برنامه طولانی مدت است که شناخت و درمان عمیق الگوهای رفتاری، تفکر غیر مفید، الگوهای رابطه‌ای، مشکلات شخصیتی و سایر مسائل را امکان پذیر می‌کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نقطه مغزی

نقطه مغزی (BrainSpotting) شکلی از درمان است که از حرکات چشم برای کمک به پردازش و رهاشدگی احساسات و آسیب‌های ذخیره شده در مغز و بدن افراد استفاده می‌کند. این رویکرد درمانی در کمک به افراد برای غلبه بر مسائل عاطفی و روانشناختی مختلف، از جمله طرحواره رهاشدگی موثر است. نقطه مغزی می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات و تجربیات مرتبط با ترس از رها شدن را به درستی درک کنید. با آگاهی دادن به این احساسات و تجار می‌توانید باورها و رفتارهای غلط را درک کنید.

نقطه مغزی همچنین به شما کمک می‌کند تا احساسات و تجربیات ذخیره شده در بدن و مغز خود را که با طرحواره رهاشدگی مرتبط است، رها کنید. این فرآیند رها شدن می‌تواند احساس آرامش و بهبودی را به برای شما به ارمغان بیاورد علاوه بر این، نقطه مغزی باعث‌ می‌شود تا احساس بیشتری از خودآگاهی و خود انعکاس داشته باشید تا بر طرحواره غلبه کنید. شما از طریق این روش درمان می‌توانید درک بیشتری از افکار، احساسات و رفتارهای خود داشته باشند و در جهت ایجاد روابط مثبت و سالم‌تر با تلاش کنید.

در نتیجه، نقطه مغزی می‌تواند ابزار ارزشمندی برای کمک به افراد برای غلبه بر طرحواره رها شدن با فراهم کردن یک محیط امن و حمایتی برای پردازش و رهاشدگی احساسات و تجربیات مرتبط با طرحواره باشد. با ترویج خودآگاهی و خود بازتابی، روش درمان به وسیله نقطه مغزی می‌تواند راهکاری عالی برای غلبه بر این نوع طرحواره باشد.

مداخلات مبتنی بر دلبستگی

درمان مبتنی بر دلبستگی بر ترمیم زخم‌های اولیه ناشی از دلبستگی متمرکز است. درمانگر با کاوش و درک تاریخچه دلبستگی شما می‌تواند سبک‌های دلبستگی سالم‌تری ایجاد کند و باعث شود تا در کیفیت روابط خود با دیگران تجدید نظر کنید. این رویکرد اغلب شامل ایجاد یک روابط سالم و مثبت است که در آن شما می‌توانید ثبات، قابلیت اطمینان و حمایت عاطفی را تجربه کنید.

آموزش مهارت‌های بین فردی

بهبود مهارت‌های بین فردی برای درمان طرحواره رها شدگی اهمیت زیادی دارد. درمان ممکن است شامل آموزش برقراری ارتباط مؤثر، تعیین مرزهای سالم و ایجاد اعتماد در روابط با دیگران باشد. یک نوع مهارت ضروری تمرین‌های مربوط به ایفای نقش باشد. شما در جلسات درمانی نقش بازی می‌کنید تا بتوانید در موقعیت‌‌های مختلف قرار بگیرید و واکنش درست را از خود نشان دهید.

عواقب عدم درمان طرحواره رهاشدگی

اگر طرحواره رهاشدگی درمان نشود، پیامدهای گسترده و عمیقی بر سلامت عاطفی و جسمی شما خواهد داشت. در ادامه به برخی از این پیامدها اشاره می‌کنیم:

  • ترس مداوم از رها شدن‌ می‌تواند منجر به اضطراب مزمن و افسردگی شود. نگرانی دائمی در مورد تنها ماندن‌ می‌تواند یک حالت استرس مداوم ایجاد کند و بر سلامت روان تأثیر منفی بگذارد.
  • افرادی که تله رهاشدگی دارند، اغلب احساس می‌کنند که ارزش عشق و توجه کافی را ندارند. این‌ موضوع می‌تواند منجر به عزت نفس پایین شود و در رشد شخصی ایر منفی بگذارد.
  • مشکل در مدیریت احساسات شدید مانند ترس، غم و عصبانیت برای این دسته افراد رایج است. این‌ موضوع می‌تواند منجر به طغیان‌‌های عاطفی، نوسانات خلقی و بی‌ثباتی عاطفی شود.
  • ترس از رها شدن‌ می‌تواند منجر وابستگی زیادی به دیگران یا برعکس، به دور کردن دیگران برای جلوگیری از درد ناشی از ترک شدن شود. هر دوی این الگوها باعث بی‌ثباتی در روابط می‌شوند.
  • افراد ممکن است برای اعتماد به دیگران تلاش کنند و دائماً از خیانت یا طرد شدن‌ می‌ترسند. این عدم اعتماد‌ می‌تواند از شکل گیری روابط عمیق و معنادار جلوگیری کند و منجر به انزوای اجتماعی شود.
  • طرحواره‌ می‌تواند منجر به تفسیر نادرست از اعمال و نیات دیگران شود. این مشکل می‌تواند منجر به درگیری‌ها و سوء تفاهم‌های مکرر شود و روابط بین افراد را تیره و تار کند.
  • افراد ممکن است برای مدیریت پریشانی عاطفی خود به راهبردهای مقابله‌ای ناسالم مانند سوء مصرف مواد، مصرف زیاد الکل، سیگار کشیدن مکرر، پرخوری یا رفتارهای اجباری دیگر متوسل شوند.

هر چه زودتر از تله رهاشدگی خارج شوید

طرحواره رهاشدگی به عنوان یکی از دشوارترین طرحواره‌ها برای درمان شناخته می‌شود، زیرا اغلب به طرحواره‌های ناسازگار دیگر به ویژه طرحواره‌های انقیاد، وابستگی و شرم مرتبط است؛ بنابراین درمان طرحواره رها شدگی معمولاً به جلسات بیشتر نیاز دارد و پیگیری از سوی شما را می‌طلبد. شما اولاً باید علائم این نوع طرحواره را در خود تشخیص دهید و سپس برای درمان نزد یک روانشناس مجرب بروید. برای انتخاب روانشناس مناسب می‌توانید از وبسایت «طبیبی‌نو» اقدام کنید.

سوالات متداول

آیا درمان طرحواره رهاشدگی نیاز به مراجعه به پزشک دارد؟

طرحواره رهاشدگی یک مشکل جدی است و توصیه می‌کنیم برای شناسایی و درمان آن به روانشناس مراجعه کنید.

طرحواره رهاشدگی در چه سنی رخ می‌دهد؟ آیا اصلا به سن و سال ارتباطی دارد؟

طرحواره رهاشدگی اغلب از سنین پایین ایجاد می‌شود و تاثیرات و پیامدهای آن در نوجوانی و سنین بزرگسالانی پدیدار می‌شوند.


سوالات بیماران

موضوع:

افسردگی

سوال:

با سلام آیا فسردگی شدید بعد از فوت عزیزان قابل درمان است؟

سلام بله ، افسردگی و سوگ پس از ضربه عاطفی و از دست دادن عزیزان از طریق رواندرمانی قابل بررسی و حل است دکتر طیبه غفوری آثار رواندرمانگر پویشی متخصص در زمینه های اضطراب افسردگی وسواس سوگ روابط بین فردی اعتماد به نفس
موضوع:

مشاوره برای کودک

سوال:

باسلام وعرض ادب آیا برای کودک هم مشاوره میدهید؟؟

سلام بازی درمانی برای کودک زیر ده سال و در کنار آن ، جلسات رواندرمانی والدین به ویژه مادر ، در بهبود روابط مادز و فرزند و افزایش مهارت های حل مساله برای کودک و مهارت های فرزندپروری برای والدین کمک کننده خواهد بود در کلینیک ما امر بازی درمانی و رواندرمانی با والدین همزمان با متخصصین این حوزه ها انجام میگیرد.
موضوع:

پنیک

سوال:

شما می توانید حملات پنیک را هم درمان کنید؟

سلام پنیک یک حمله و واکنش طبیعی بدن به شرایط استرس زایی ست که درون فکنی شده و ظاهرا عامل خارجی و واقعی برای حمله وجود نداره تعریف میشه، بر اساس این تعریف ، بررسی عمیق استرس و اضطراب بیمار توسط رواندرمانگر متخصص ، در کمتر شدن تعداد دفعات حمله در ابتدا و نهایتا و به مرور بهبود علائم منجر خواهد شد توصیه میکنم با یک رواندرمانگر جلسات تراپی داشته باشید
موضوع:

سلام خسته نباشید در مورد افسردگی و آلزایمر مادرم مزاحم میشم

سوال:

مادرم 72سالشه مشکل افسردگی و فراموشی داره چطور میتونم کمکش کنم

سلام اولین اقدام دارودرمانی تحت نظر روانپزشک می باشد
موضوع:

فرزندانم

سوال:

دوتافرزندپسردارم 15ساله 11ساله ازهمسرم جداشدم 5ساله بابچهام زندگی میکنم خیلی داریم اذیت میشیم منم مقصرم چون عصبی وثرخاشگرشدم دوست دارم بابچهام رفیق باشم نمیدونم بایدچکارکنم شرایط بدی دارم

سلام اینکه به موضوع و مساله اصلی خودتون آگاه هستید در مسیر درمان بسیار کمک کننده است وقتی مادر عصبانی میشه و پرخاشگری میکنه علاوه بر اینکه خود فرد اذیت میشه و محیط امن خونه ناامن میشه ، مهمتر اینکه روش حل مساله و تاب آوری مادر در شرایط بحران و استرس ناخودآگاه به فرزندان منتقل میشه بنابراین اولین قدم در حل مشکل رابطه ایتون اینه که به احساساتی که طی فرایند جداشدن تجربه کردید بپردازید و از یک رواندرمانگر در این مسیر کمک بگیرید
موضوع:

تمرکز

سوال:

آقای دکتر پسر من در حین مطالعه اصلا تمرکز نداره به هر چیزی فکر میکنه جز درس شما میتونید کمکش کنید

عدم تمرکز دلایل متعددی میتواند داشته باشد از جمله مواردی که نیاز به بررسی بیشتر دارد؛ بررسی وجود اختلال یادگیری، بیش فعالی، کمبود یا نقص توجه، و مهمترین عامل؛ اضطراب از جمله این عوامل است در خصوص بررسی هر یک موارد فوق نیاز به مراجعه حضوری و بررسی دقیق تر می باشد.
موضوع:

خیانت

سوال:

همسر دوستم به او خیانت کرده و ابراز پشیمانی میکند اما حاضر به امدن پیش روانشناس نیست ، دوستم دیگر شادابی قبل را ندارد ، ایا اگر خودش به تنهایی مراجعه کند شما میتوانید به او کمک کنید؟

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

شرایط اضطراری وناامیدی شدید

سوال:

دخترم با وجودی که تو تهران پیش یک درمانگر خوب میره وروز بروز تغییرات وحال خوبش مشهود بود ولی دیروز به خاطر تنبلی تخمدان وپریود دیر وقت پیش پزشک زنان رفت او هم بهش گفته بود از جای جوش واقیت پیداست که تنبلی تخمدان ارثی داری دخترم بشدت ازبین خودش متنفره ومدام صورت وجسم خودشرو با دیگران مقایسه میکنه وحرفاش نشان دهنده ناامیدی او از ادامه زندگیست والبته من خودمرو مقصر این وضعیتش میدونم اگرچه ایشان تو تهران پیش رواندرمانگر قابلی می‌روند دیروز این حرف او وگریه های شدیدهمراه با ناامیدی از ادامه زندگی منرو تو تبریز بشدت نگران کرده چهارشنبه قرار بیاد تبریز ولی میدونم در مقابل فریادهای ویا احتمالا بازم اقدام به خودکشی او عاجز خوام بود لطفا ولطفا کمکم کنید

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

استرس

سوال:

من پنج تا فرزند دارم که سه تای اولی دختر هستن اولی نوزده ساله دومی و سومی دوقلو هستن هفده ساله هستن و هر سه به قول خودشون استرس دارن درساشون خیلی خوب هست ولی اولی نمی دونم به خاطر استرس یا حرفای این و آن درس رو ول کرده در حالی که شاگرد اول کلاس بوده دومی و سومی اما کلاس دوازدهم میرن درساشون خیلی خوبه ولی به قول معلمان وهمکلاسیا که شما دو تا تند تند حرف میزنید و استرس دارید ومن بیشتر به خاطر دختر بزرگیم که درس و کنکور که باید میداد رو گذاشته کنار ناراحتم کمکم کنید چون دختران واقعا حیف هستن تشکر از شما بزرگوار

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

افسردگی شدید

سوال:

پدرم افسردگی شدید دارن و قرص مصرف میکنن و اینکه الان دو ماهه با فوت فرزند مواجه شدن وحالشان بدترشده . آیا باروانشناس درمان می شود یاخیر؟

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

روانشناسی

سوال:

سلام خسته نباشید من یه برادر دارم که دوازده سالش هست کارهای غیر طبیعی میکنه به مردوم خیلی نگاه میکنه روزی صد بار اگه یک نفر را ببینه هر بار بهش سلام میکنه با بزرگ تر از خودش شوخی میکنه خوبی بدی خودش را نمیدونه مثلا رفته توی دستشویی بجایی که رو سنگ دستشویی بشینه رفته کنارش نشسته خلاصه ازین کارا میکنه چکارش کنم میشه کمکم کنید لطفا 🙏🙏

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

خیلی مظطرب هستم و این موضوع باعث میشه نتونم درست درس بخونم

سوال:

خیلی احساس خستگی دارم و بی حالم و با کوچک ترین موضوعات ناراحت میشم و عصبی

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

استرس و اضطراب شدید وحملات پنیک

سوال:

سلا م حدود8 ماه حملات شدید وپر تکرار پنیک دارم در حال حاضر پیش یک روانپز شک در شهر کرد می روم کمی بهبود پیدا کردم ولی اون نتیجه مثبتی رو که می خواستم نگرفتمالان حدود 2 هفته شب ها از بی خوابی رنج می برم

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

ای وی اف

سوال:

سلام خانم دکتر خسته نباشید من خانمی 25ساله هستم که ناباروری دارم پنج ساله اقدام به بارداری کردم یک بار هم ای وی ای کردم الان میخوام ای وی اف کنم پیش خودتون هزینه ای وی اف چقدره ؟ و چند درصد موفقیت آمیزه

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

یائسگی زودرس

سوال:

سلام ببخشید من حدود چهار ماه پیش متوجه شدم یائسگی زودرس شدم 35 سالم هست آیاراهی هست به طور طبیعی باردار شم چهار ماه هست دارونی هورمونی میخورم استرومارین وپروژسترون ممنون میشم جواب بدید.

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

تنبلی تخمدان ونازایی

سوال:

4سال عروسی کردم 3اقدام موفق به بارداری نشدم

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

موضوع:

آیا فیبروم شکمی هم درمان می کنند

سوال:

آیا فیبروم شکمی هم درمان می کنند

هنوز پاسخی برای این سوال وجود ندارد.

دیدگاه‌ها

Tabibino Logo
طبیبی نو مرجع تخصصی دکترها در خاورمیانه
support@tabibino.com
سرویس‌ها
دریافت نوبت
هوش مصنوعی
همکاری در فروش
ثبت نام پزشکان
جستجوها
فیلتر هوشمند
شهر شما
برترین پزشکان
پربازدیدترین مکان‌ها
درباره طبیبی نو
درباره ما
تماس با ما
سوالات متداول
قوانین و مقررات
امنیت و حریم خصوصی
© کلیه حقوق این وبسایت برای طبیبی نو محفوظ است